Bejelentkezés

Facebook

Jelenlegi hely

Címlap

Cégünk elsősorban laptop, notebook alkatrészek értékesítésével foglalkozik, melyeket igény szerint be is építünk.

Az alábbiakban néhány hasznos tanácsot ismertetünk a leggyakrabban előforduló hibákkal kapcsolatban:

Ha a laptop egyáltalán nem reagál a bekapcsológomb lenyomására, vagy bekapcsol, elindul, de nem ad képet a kijelzőre és külső monitorra sem, akkor nagy valószínűséggel alaplaphibás.

Leggyakoribb a videokártya hibája, ami gyakorlatilag alaplaphibával egyenlő, ugyanis a laptopok nagy többségében integrált videokártya van. Ezek javítását rövid határidőre vállaljuk.

Hálózati adapter, töltő hibája esetén a cserét javasoljuk, minden esetben gyári, vagy  kompatibilis töltő vásárlásával, melyet megtalál a termékeink között.
 
DC tápaljzat hibája esetén gyakran előforduló jelenség, hogy a csatlakozó mozgatására tölti csak az akkut, illetve csak így működik a gép, vagy csak bizonyos szögben megfeszítve lehet bekapcsolni. Ilyenkor a gépet áramtalanítani kell (akkut is ki kell venni), ezzel a gép további károsodását tudjuk megelőzni. Ezek cseréjét is vállaljuk szervizünkben.
 
Hűtő ventilátor  hangos, zúg, vagy a gép túlmelegszik, esetleg ki is kapcsol magától. Ezek cseréjét is vállaljuk, bizonyos esetekben elegendő a gép belső portalanítása, hűtőborda újrapasztázása, mely munka elvégzését szervizünk ugyancsak vállalja.
 
CMOS, Bios elem cserére szorul abban az esetben, ha a gép „elfelejti” az időt, némely esetekben bekapcsoláskor nem indul el az operációs rendszer, hanem egy hibaüzenet figyelmeztet minket, hogy cserélni kell az elemet.
 
Kijelző eltört, vagy pixelhibás, vagy csík(ok) jelennek meg rajta, bekapcsolódás után fokozatosan kifehéredik a kijelző. Ilyen esetekben csak a csere segít. A beszerelése megvárható!
 
Inverter hibájára utal, ha nagyon sötét a kép.Ebben az esetben is csak a csere segít. Az inverter kábelének hibája is okozhatja. A beszerelése megvárható!
 
Szalagkábel hibájára utal ha bekapcsolás után a kijelzőn csíkos a kép, vagy kép nem jelenik meg, csak a háttérvilágítás működik. Ilyenkor folyamatos fehér fénnyel világít a kijelző.
 
Zsanér cserére szorul ha eltört, laza, vagy éppen túl szoros. Ez utóbbi esetben érdemes minél hamarabb cserélni, mert ha huzamosabb ideig van így használva, a kijelző műanyag hátlapja elreped, eltörhet. Leggyakoribb a zsanér szorulása miatt a burkolat törése, "felhajlása" . Ez esetben a zsanért rögzítő csavarfészkek törnek ki, nem elegendő a zsanér cseréje, a csavarfészkeket is pótolni kell, ezt szervízünk speciális eljárással pótolni tudja!
 
Műanyag burkolatok cseréje bizonyos esetekben ingyenes és megvárható (pl.:rendszerfedél, HDD fedél, memória fedél, kijelzőkeret)
 
Billentyűzet Ha 1 vagy több gomb nem működik, csak a csere segít.Ha működik minden billentyű, de néhány hiányzik, erre is tudunk megoldást, ugyanis a legtöbb típushoz kínálunk 1-1 db billentyűt is a hozzátartozó mechanikával együtt. Ezek cseréje is ingyenes és megvárható!
 
Akkumulátor Felújításukat nem vállaljuk, csak cseréjüket, mely ingyenes és megvárható!
 
Processzor cseréje a legtöbb esetben ingyenes és megvárható!
 
RAM, memória cseréje ingyenes és megvárható!
 
HDD, merevlemez cseréje ingyenes és megvárható!
 
Optikai meghajtó cseréje ingyenes és megvárható!
 
 
A Javításra átvett gépeket 2 hétig díjmentesen tároljuk, ezután tárolási díjat számítunk fel. Amennyiben 3 hónapon belül sem veszik át, ezután a gépet értékesítjük, mely összegből levonjuk a tárolási díjat.
 
Csak a nálunk vásárolt alkatrészek beszerelését vállaljuk!

Hírlevél

CAPTCHA
Ez a kérdés a spam robotok kiszűrését segíti.

Kosár

0 termék 0 Ft